‘De Unge Mødre’

juni 4, 2018 4 Af nann2974

 

 

Hejsa 🙂

 

Jeg har jo været med i programmet ‘De Unge Mødre’. Har været meget nervøs for hvilke kommentarer jeg ville få…

 

Jeg har fået nogle kommentare på at jeg indimellem har truffet nogle dårlige valg. F.eks; sutteflasken med saftevand og køb af kæledyr (som så blev til kegler).

 

Jeg har selvfølgelig taget de negative kommentare til mig, men omvendt så tror jeg bare heller ikke de kan undgåes. Og folk har jo vidt forskellige meninger til alting. Og oftest når jeg får en negativ kommentar, så kan jeg godt se at den har været velfortjent – så det må jeg tage med.

 

Heldigvis er der også kommet positive kommentarer. Og jeg er simpelthen så dårlig til at få svaret på det, fordi jeg bare ikke er særlig god til ros. Men til de der har skrevet søde ting; TAK! At få en sød kommentar med på vejen varmer helt ind i hjertet, og selvom i ikke ved det, så kan det virkelig redde min dag indimellem. Kan leve højt på søde kommentare. Jeg bliver så glad og min dag bliver posititv. Så tak! Jeg værdsætter det helt vildt meget <3

 

En anden ting; der har jo været snakket om alt det her med forskelsbehandling osv. og jeg er meget obs på at mine børn ikke bliver forskelsbehandlet. Prøver så vidt muligt jeg kan at gøre tingene ens for begge to, for der er ikke nogen jeg elsker højere end den anden. De er jo mit et og alt! Det er dem der giver mig lysten til at stå op hver morgen. De er mit livs lys. Ganske enkelt; det bedste der er sket for mig.

 

Jeg kan afsløre at jeg er med i næste sæson af De Unge Mødre. Ikke vildt meget, men lidt. Miclas vil ikke længere være med, og jeg syntes egentlig det er ret vigtigt at få sagt, at der er en grund til at der ikke er optagelser med ham. Julius kommer til at være lidt med. Har tænkt, at måske folk vil tro at jeg bedre kan lide Julius fremfor Miclas. Det er ikke tilfældet. De betyder lige meget for mig – selvfølgelig.

Miclas far har valgt at Miclas ikke skal være med mere, da han mener at det vil have konsekvenser for ham i fremtiden. Jeg syntes dog selv det er meget uskyldigt i den alder han har nu, og syntes ikke jeg fremstiller børnene dårligt, men jeg acceptere Miclas fars valg. Han gør det vel i en god mening.

Egentlig var planen at vi så helt skulle være stoppet i programmet, og det var egentlig det jeg havde regnet med, men en dag ringede min tilrettelægger. Optagelserne til den nye sæson var allerede startet. Hun fortalte at de havde snakket sammen på kontoret, og de ville spørge om jeg evt. kunne tænke mig at være med også selvom Miclas ikke kunne være med.

Jeg var egentlig lidt i tvivl fordi jeg føler at tingene kommer til at fremstå forkert. Til hverdag er det jo Miclas, Julius og jeg, men i de afsnit i kommer til at se er det enten kun Julius der er med eller helt uden børn. Men jeg har valgt at sige ja, da jeg syntes det er sjovt og spændende at være, og jeg håber at få forståelse fra folk. Så må vi se hvor lang tid det varer ved.

Derfor er det også vigtigt for mig at komme ud med at der er en årsag til at man ikke ser mere til skønne Miclas.

Man ser kun dagene jeg har alene med Julius, men ikke at jeg også har dage alene med Miclas. Det har jeg altså! Forskellen er bare at de ikke bliver filmet.

Afsnittene bliver optaget på hverdage mens drengene er i børnehave og dagpleje. Det kan jeg da mit studie har været meget fleksibel. Har læst HF fjernstudie. Altså hjemmefra. Jeg har derfor selv kunne planlægge hvornår jeg skulle læse osv. Derudover er drengene jo hos deres fædre hver anden lørdag og søndag, så der kan der også optages. Men som sagt er vi ikke meget med i den nye sæson, så det er jo begrænset hvor mange dage det tager.

 

Optagelserne er altså ikke lavet på bekostning af min tid med drengene. Det er optaget mens de alligevel er afsted.

 

Slut for nu.

 

VH

Nanna-Johanne

 

 

PS; husk der altid er plads til ideer til emner for blogindlægs.