Kærlighed

oktober 30, 2018 1 Af nann2974

 

Halløj 🙋🏼‍♀️

Jeg har jo for nyligt fået en kæreste, og flere har spurgt ind til det.

Der har været et par afsnit i De Unge Mødre også, omkring hvordan mit tidligere kærlighedsliv har været, og hvordan tingene bare har været mislykkedes. Derfor laver jeg nu et lille blogindlæg omkring kærligheden – lige nu 💕

 

Advarsel; det kan blive sukkersødt! 📛

 

Min kæreste hedder Michael, han er 32 år og super dejlig!

😍😍

Vores forhold er stadig nyt, men jeg har den helt rigtige følelse omkring det.

Michael rummer mange af de enskaber jeg godt kan lide. Han er; omsorgsfuld, betænksom, kærlig, nærværende, jordnær, hjælpsom, morsom, forstående og tålmodig.

Jeg føler at jeg kan være helt mig selv sammen med ham, og for hver dag der går, bliver jeg bare mere og mere glad for ham 💘

Han tænker rigtig meget på andre, og sørger for at drengene og jeg hele tiden har det godt når vi er sammen, tager os i hånden offentligt, lægger en hånd om en eller lignende –  dvs. han vil være os bekendt alle steder, og så er han bare rigtig god til at hjælpe med til med det hele herhjemme. Det er jeg ikke vant til! Men jeg ka lide det 👏🏼

Vi har lige været afsted; drengene, Michael og jeg. Vi var på en lille mini-ferie i noget der hedder Seawest. Det var simpelthen en skøn tur, som bare fik rystet os allesammen endnu mere sammen.

Jeg har i perioder frygtet for, om jeg mon nogensinde ville finde kærligheden…

Jeg har været bange for at begive mig ud i noget, i frygt for at blive forladt, eller såret.

Kærlighed er en svær ting, for når man lukker nogen ind, og lader dem elske og blive elsket, så åbner man samtidig op for sig selv. Man giver et andet menneske muligheden for at knuse en fuldstændig, men samtidig stole på at de ikke gør det. Det er en ret stor chance man tager. Så det gælder om at finde en, der er den chance værd.

Endnu værre er det, når der er børn involveret også… De bliver ligeså påvirkede og kede af det, hvis det går galt. Av…

Det er 2 år siden jeg sidst var i et rigtigt forhold, og som skrevet i et tidligere blogindlæg, har jeg kun haft to rigtige forhold, udover dette. Jeg har svært ved at få oprigtige følelser for folk; men det har jeg virkelig fået her… 🦋

Jeg er rigtig glad lige nu.

En af de ting jeg også har været rigtig rigtig nervøs for, er hvordan børnene mon ville tackle det. For ku de ikke acceptere ham, så kunne forholdet ikke fortsætte.

Heldigvis er de rigtig glade for Michael. De søger ham meget, tager ham i hånden og viser ham bare generelt masser af tillid. De spørger til ham, når han ikke er her – hvornår han kommer igen. Så de deler begejstringen og glæden. Det er SÅ vigtigt!💕

Det var lige et lille blogindlæg omkring kærligheden.

God dag til jer.

vh

Nanna-Johanne