Jubiiii!

oktober 19, 2018 0 Af nann2974

 

 

Ja tak! Det her er for mig, meget stort. Jeg er SÅ stolt af min Julius.

Vi har tidligere været med i et afsnit i De Unge Mødre, hvor vi prøvede at smide bleen.

Det gik egentlig fint, og drengene var bare på…

Både Julius og Miclas gik uden ble hjemme efterfølgende, og det gik den helt rigtige vej.

Miclas mistede lidt interessen, men han var også meget lille dengang.

Julius fortsatte, men Julius er en følsom dreng, og når der skete ‘uheld’ blev han simpelthen så ked af det. Han insisterede på at få ble på når vi skulle hjemmefra.

Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke ville presse på, da det skulle være en god oplevelse.

En dag skulle vi så hen at handle, og Julius ville jo, som sagt, gerne have bleen på når vi skulle ud af døren. Jeg sagde til ham, at han da sagtens kunne tage med hen at handle uden ble. Han skulle jo bare sig til, hvis han skulle på toilettet. Så vi sørgede for at få tisset af inden, og jeg tænkte egentlig, at det da nok skulle gå helt fint.

 

Da vi så tager hen at handler, tisser han desværre igennem, og han bliver dybt ulykkelig. Han bliver flov og rigtig ked af det. Det var en rigtig øv-oplevelse for Julius. Efter det gik ‘projekt ble-stop’ helt i stå. Han nægtede simpelthen at gå uden ble – både ude, men også hjemme.

 

Jeg havde presset ham lidt for meget, og det gav simpelthen bagslag. Jeg skulle have lyttet mere til Julius.

 

Jeg har indimellem prøvet at snakke med Julius om det, men han har bare stejlet, og sagt ‘Nej mor’. Det ville han bare ikke… Og jeg skulle i hvert fald ikke presse ham ud i noget han ikke havde lyst til, og slet ikke efter at have set hvor ked af det han blev sidst.

 

Nåh, men for en uge siden gik vi så på efterårsferie, og Julius kom og sagde til mig, at han ønskede sig en ny Chase – en figur fra paw patrol, som er Julius helt store hit.

Jeg satte mig ned og snakkede med ham, om det her med ble, og spurgte ham om vi måske kunne lave en aftale om at prøve at smide bleen, og hvis det så lykkedes, så kunne vi når det blev fredag, tage ud at kigge på en ny Chase.

Den var han bare helt med på.

Bleen skulle bare af, og fra første dag af var han bare mega stolt.

Han fortalte jo til alle han mødte, at han brugte altså ikke ble mere. Han kom og sagde til når han skulle tisse eller lave det store. Det var simpelthen så sejt!

Han var bare klar, og havde gejsten. Det var SÅ fedt!!

Han har haft et eneste uheld, og det var ingen ‘øv-oplevelse’ – heldigvis for det da! Vi sagde pyt skidt, og puttede et par nye underbukser og bukser på, og så var han klar igen.

 

Nu er Julius blevet blefri for alvor! Og både han og jeg er stolte. Det er stort.

Min lille dreng… som ikk er så lille mere…

 

Julius – 3 år og 7 måneder gammel, og mega sej!

 

Vi har idag været på tur. Julius, Miclas, Bedste og jeg tog bussen til Ringkøbing, og vi gik som det første ind i legetøjsbutikken, hvor Julius fik lov at vælge en Chase-figur.

 

Miclas fik en pistol med lys og lyd. Han skulle selvfølgelig også have en lille ting. Alt og alle der kom forbi klapvognen fik lige et skud – haha.

 

Derefter gik vi en tur ned ad gågaden, og kiggede lidt på vinduer.

Turen sluttede af med et bid mad på Mcdonalds.

 

Jeg tror drengene har haft en kanon god dag. De smilede, legede og var glade.

 

Bedstefar var så sød at komme og hente os. Miclas var helt færdig – det lille søde menneske.

 

Nåh, men jeg ville egentlig bare lige dele en dejlig oplevelse med jer!

 

Miclas tager lige en lille lur, og Julius leger med sit nye legetøj – store dreng.

 

God dag til jer.

VH

Nanna-Johanne